ZET JE MERK AAN

Merksterkte® is een systematische en creatieve groeistrategie om de ambitie, kracht en energie van merken en mensen optimaal te benutten. We zetten je mensen aan en versterken daarmee merken van binnenuit. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we de strategische koers, implementeren we de innovatieve hartslag, wakkeren we de liefde voor het merk aan, verkrijgen we inzicht in motieven van de doelgroepen en creëren we een effectieve dialoog met de markt. Met onherstelbare verbeteringen tot gevolg. 

Een sterk en vitaal merk staat voor:

✓   Een heldere, inspirerende toekomstvisie en strategische koers
✓   Effectieve teams die met plezier presteren
✓   Een sterke en slimme marktpositie

Een merk heeft 9 dimensies

Voor organisaties die volop in beweging zijn of juist een beweging in gang willen zetten geeft de Merksterkte®-scorekaart inzicht in kracht en groeikansen. We versterken de drie pijlers van je merk: organisatie, gedrag en communicatie en realiseren verbeteringen op drie niveaus: richten, inrichten en verrichten. Gecombineerd vormen ze de negen merkdimensies.

De Merksterkte®-scorekaart geeft de potentie van uw organisatie in één oogopslag weer. Deze snapshot van uw organisatie, mensen en merk kunnen we vaak al in een dag maken. Een onmisbaar startpunt om te groeien en uw business doelen te behalen.

Gratis whitepaper Merksterkte

Download gratis de whitepaper Merksterkte®. Ontvang je liever een fysiek exemplaar? Laat ons dit weten. We sturen je graag de whitepaper op.

Meer weten? 
 

Peter Oosterwijk
 peter@buroblink.nl
 053 431 0705