WIJ ZIJN MERKVERSTERKERS Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van organisatie- en merkidentiteit. We weten de onzichtbare kant van organisaties te ontrafelen en vertalen in een ijzersterke positionering, merkstrategie, cultuurdiagnose, drijfverenanalyse en beweging in de markt. De creëren en implementeren onherstelbare verbeteringen waarin de mens centraal staat.


We zijn procesbegeleider bij revoluties, evoluties en revitalisaties binnen organisaties. We visualiseren strategie om vanuit gedeelde beelden het grootste draagvlak en de hoogst mogelijke souplesse voor de implementatie te creëren. Met onherstelbare verbetering tot gevolg. 


We brengen merken tot leven door de identiteit vorm te geven met een sprankelend karakter en eigen signatuur.
We verscherpen proposities en vergroten marktkansen door de ontwikkeling van nieuwe producten en merknamen.


Met onze innovatietools en systematische creativiteit ontwikkelen we onderscheidende waardeproposities die in de organisatie verankerd worden. De brainstorm-methodiek In the Box Thinking® garanderen we onverwacht eenvoudig te implementeren product/dienst/marketing-innovaties met de kortste time-to-market en grootste impact in de markt (en tegen de laagste kosten).


We creëren 360˚-campagnes die zich in taal, beeld, media en timing onderscheiden van doorsnee reclamewerk. Iedereen heeft een specifieke informatiebehoefte. Daar spelen we op in met als fundament de beproefde tactiek Momentenmarkting
"The moment is the message", tenslotte.

We leveren maatwerk merkbeleving voor de mensen die er toe doen. Binnen en buiten de organisatie. We onderzoeken en innoveren de interactie tussen merk en klant. Dankzij onze Insights-methodiek weten we hart en hoofd te raken.

Mensen maken het verschil. Op basis van de Merksterkte-methode maken we van medewerkers medemerkers. Vanuit hun enthousiasme, persoonlijkheid, verbindingskracht, kennis en ervaring bouwen we aan doelgerichte teams, vol wilskracht en liefde voor het merk.

Meer weten? 
 

Peter Oosterwijk
 peter@buroblink.nl
 053 431 0705

 

 

Haal meer uit uw mensen en uw merk
Download de gratis whitepaper