Over Blink

BLINK
Vanuit hartje Enschede werkt Blink aan het versterken van merken. Afgelopen decennium hebben we gewerkt voor organisaties die volop in transitie zijn of toe zijn aan een nieuwe beweging. Een heldere toekomstvisie, een andere markt aanboren, het aantrekken van de juiste medewerkers, het verminderen van ziekteverzuim of het stimuleren van ondernemerschap. Blink stuurt op basis van de 3 pijlers van merken: organisatie, communicatie en gedrag. We werken toe naar sterke merken die kunnen groeien. Merken die door de hele organisatie én haar doelgroepen worden gevoed, gekoesterd en gevoeld. 

TEAM
Ons team van strategen en adviseurs zet organisaties letterlijk in beweging. Onherstelbare verbetering is ons doel. Met een open blik duiken we in uw organisatie en reflecteren we onze bevindingen waarbij we durven te schuren. Dat vergt lef van ons maar misschien nog wel meer van u.

JANNINKSHUIS
Blink werkt vanuit Stadssociëteit Janninkshuis, de versnellingskamer voor ondernemend Twente. In dit historische pand delen we kennis en verbinden we met andere professionals op het snijvlak van kunst, wetenschap, technologie en ondernemen.

Peter Oosterwijk
Peter Oosterwijk
Richard van Yperen
Richard van Yperen
Anke Laarhuis
Anke Laarhuis
Ilja Klees
Ilja Klees
Jelke te Loeke
Jelke te Loeke
Bart Prins
Bart Prins
Malou van der Burg
Malou van der Burg
Aalko Zuidersma
Aalko Zuidersma
Bert
Bert
Zet je merk aan met Merksterkte®
Download